Stílus napló

Stílus napló

Milyen iskolatáskát vegyek?

Milyen a jó iskolatáska?

2020. június 26. - PopperP

  Az iskolatáska választás végig kíséri szinte az egész életünket. Mikor elkezdjük az iskolát, akkor még csak megkérdik a szüleink, nagyszüleink, hogy melyik és milyen is tetszik valójában. Ahogy növekszünk, ízlésünk és stílusunk úgy változik. Általános iskola 5. osztályától, már teljesen egyedül választottam ki az iskolatáskát és vettem is meg. Egy jó hátizsákkal, illetve iskolatáskával személyiségünket ugyanúgy ki tudjuk fejezni, mint öltözködésünkkel, hajviseletünkkel, stb..  

  Szerencsére napjainkban már hatalmas választékból vásárolhatunk jó iskolatáskát.  Lehet klasszikus, divatos, sportos, nagy, kisebb (hogy csak az alap dolgokat vigyük magunkkal), bőr, szövet, poliészter anyagú, de manapság már USB töltős hátizsákot is vehetünk.

  Nézzünk pár példát hogy milyen is a jó iskolatáska:  

Elsőnek a lányoknak és hölgyeknek.

  Az egyik legstílusosabb Miss Lulu női hátizsák, mely iskolatáskának is kiváló. Ingyenes, már másnapi kézbesítéssel is megvásárolhatod az indamode.hu webáruházból: 

2-1000x1000.jpg

 

   A következő szintén a Miss Lulu kollekciójából. Elegáns, de komfortos viselet. Miss Lulu E6833 hátizsák:

e6833.jpg

  A kicsit komolyabbak után, nézzünk vidámabb iskolatáskát, hátizsákot:

Komplett iskolatáska szett, tolltartóval és tornazsákkal együtt. Unikornis mintával, de ezen kívül lovas képekkel is megvásárolhatod ezt a vízálló, aranyos, de igazán jó iskolatáskát:

psz.jpg

És akkor jöjjenek a fiú iskolatáskák:

Azt hiszem, hogy önmagért beszél. USB töltőporttal rendelkezik, és a sötét esős, őszi, téli, tavaszi napokon fluoreszkáló tulajdonságokkal rendelkezik. Szintén az indamode.hu iskolatáska webshopban vásárolhatod meg, másnapi és ingyenes szállítással:

e6879-charge-1000x1000.jpg

Szintén egy USB töltős iskolatáska, de kicsit komolyabb stílusban:

ee.jpg

és a számítógépes játékok függőinek egy Fortnite iskolatáska:

fo.jpg

Természetesen, ezeken kívül még sok száz lehetőség közül választhatsz az indamode.hu iskolatáska webshopban.

   Nézzük összefoglalva hogy milyen iskolatáskát vegyek: ergonómiai kialakítása talán a legfontosabb jellemző. Fontos hogy nagy súly mellett és annak cipelése közben a hát ne sérüljön. Ezzel a későbbiekben megállíthatjuk a gyerekek egész életét végig kísérő gerincproblémáit, valamint megőrzik a helyes testtartást. A második legfontosabb a mérete. Nem mindenkinek kell cipelnie az összes tankkönyvét, nekik nem feltétlen ajánlott a nagy méretű iskolatáska. Viszont, aki akár a Laptopját is magával hordja, annak már fontos a nagy méret és a párnázott belső tér.  

A bejegyzés trackback címe:

https://popperp.blog.hu/api/trackback/id/tr715969954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása