Stílus napló

Stílus napló

Táskát a férfiaknak - hozzád melyik illik?

2019. szeptember 04. - PopperP

  Sajnos a mai napig léteznek olyan negatív berögződések mint hogy táskát viselni nem éppen férfias dolog. Hogy az ehhez hasonló megjegyzéseket kik és milyen fajta emberek terjesztik azt most hagyjuk, de végre fogja fel mindenki hogy a kitömött zsebeknek egyszer s mindenkorra VÉGE!  Lehet bármilyen stílusos és jól megválasztott öltözéked, de ha a nadrágod zsebéből dudorodik a pénztárcád, a mobilod, az aprópénzek, a cigarettás doboz és miegymás, akkor az összkép bizony negatív lesz. 

  Lassan eljutunk oda, hogy egy férfinak is közel annyi holmit kell magával cipelnie, mint egy nőnek. Természetesen sokkal racionálisabban fogod eldönteni hogy mire van és lesz szükséged a nap folyamán. Lehetsz te segédmunkás vagy bankigazgató, napszámos vagy menedzser, táskára igenis szükséged van. Nem csak a kitömött zsebeket kell elfelejteni, hanem a '80-as és '90-es évek nagy divatját a csili-vili reklámszatyrokat is. (védjük az Amazonas-t) 

  Nagy kérdés hogy milyen táska illik hozzád, a stílusodhoz és az életviteledhez. Ebben próbálok meg segíteni.

Ha sportos vagy és jellemző az életedre a sok lóti-futi akkor kezdjük egy alap darabbal:

lb1934.jpg

  Komfortossága hasonlít a hasi-tasira, de sokkal stílusosabb és praktikusabb, nem akadályoz semmilyen munkavégzés közben. Könnyen és kényelmesen pakolhatod bele a mobilod, a kulcsaid, az irataid és még sok személyes holmidat is. Ha zsúfoltabb helyekre is jársz ideális választás a zsebesek ellen. Nem mellesleg vízálló is.

  Sportos stílusodhoz szintén megfelelő a napjainkban reneszánszát élő hátizsákok. Kényelmükkel nem vetekszik másik táska. Ezer és ezer fajta van férfiak részére is, már nem csak iskolába járáshoz használhatod. A technikai fejlődéssel és a modern férfiak szükségleteivel együtt modernizálódtak. Viselhetsz elegáns, de sportos eco bőr hátizsákot, USB töltős hátizsákot amelyből töltheted a mobilod, laptopod, tableted is. Utazásokhoz, kirándulásokhoz is ideális választás. Már csak azért is megfelelő egy hátizsák, mert méretükből adódóan akár kézipoggyászként is felviheted repülőgépekre.

forres.jpg

 

 

 

 

 

sv04.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha ne legyen kompromisszum elegancia és sportosság valamint használhatóság között, akkor a válltáska az egyik legpraktikusabb a számodra. (Messenger bag) Az anyagának és méretének kiválasztását itt is a munkád fogja meghatározni. Lehet szövet, bőr, eco bőr, poliészter. Mit fogsz hordani benne? Csak a szükséges pénztárcát, mobilt, kulcsot stb.? Esetleg laptop, A4 papírok, dossziék? Nem lesz nehéz a választás, hidd el.

s17_messenger.jpg

e1824_messenger.jpg

   

 

 

 

 

 

 

s11.jpg

 

A "nagy pakolós" férfi táska, ami veled tart bárhová legyen az utazás vagy sportolás, kirándulás. Mindig mindent belepakolhatsz.

s16.jpgs18.jpg

A férfiak táskát ritkán vásárolnak, ezért fontos hogy stílusodhoz és életviteledhez a legmegfelelőbbet válaszd. Ne feledd hogy bármilyen szerelést feldobhat és emelheted vele megjelenésed. Hűséges társad marad hosszú éveken át. 

A bejegyzés trackback címe:

https://popperp.blog.hu/api/trackback/id/tr8915039894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása