Stílus napló

Stílus napló

SPARCO Fashion - az autósport szerelmeseinek

2019. szeptember 19. - PopperP

  Mi férfiak szeretjük a versenyeket. Ez tény. Ez benne van mindannyiunk DNS -ében. Versenyzünk egymással nap, mint nap, óráról órára, percről percre.  Mikor még kisebbek voltunk (mondjuk az oviban) a matchboxaink száma és azok frissessége határozta meg a helyünket a csoport hierarchiájában. Ezután ahogy cseperedtünk fel, úgy változott a gondolkodásunk, az életünk. A középiskolában már szinte mindennel versenyeztünk. Kinek lett előbb jogsija, kinek van szebb csaja, ki tud többet inni egy sulibálban vagy egy osztálykiránduláson, ki az erősebb stb...  Ahogy ezek a ritka gondtalan évek elmúltak és szépen lassan felcseperedtünk, az értékrendünk (jobb esetben) megváltozott, de a versenyzések iránti szenvedélyünk megmaradt. Mikor már családunk van, sok esetben már csak a tv-n keresztül tudunk szurkolni és a kedvenceinkért szorítani. Van aki a fociért, van aki a küzdősportokért és vannak akik az autó- és motorversenyekért rajonganak. Bizony én is az utóbbinál teszem le a voksomat. 

  Aki szenvedélyesen tud szurkolni és imádott sportját szeretné megmutatni az embereknek, kifejezheti rajongását az öltözködési stílusával is. Én is pontosan ezt teszem a SPARCO termékeivel.  A  legfőbb tulajdonsága a márkának a kiváló minőség miközben az olasz eleganciát soha el nem hanyagolná.  Kifinomult és könnyen felismerhető design, divatos és innovatív színek jellemzik az összes SPARCO Fashion terméket.  A csúcsminőséget és tartósságot a márka garantálja. 

  Ha Te is "versenyző" vagy, akkor az 1977-ben alapított márkát biztos hogy nem kell különösebben bemutatnom. Nézzük inkább a termékeket, amik sportos eleganciával ruháznak fel a hétköznapok során.

 SPARCO cipők:

Több, mint 40 éve viselik a pilóták a SPARCO cipőket. Az autó- és motorsport versenyek során szerzett tapasztalatok inspirálták a SPARCO Fashion divattervezőit. Innovatív színek, sportos stílus, de az eleganciát soha el nem hanyagolva. Maximális kényelem autóvezetés és sétálás közben is.

Az SPARCO cipők SP családja szinte a létező összes színben kínálja a lábbeliket:

09.jpg

s_koll.jpg

s_cip.jpg

s_cip_2.jpg

  

 SPARCO táskák:

 Minőségük a legnagyobb márkákkal vetekszik. Strapabírók és praktikusak, rendkívül sokoldalúak. Ha számodra a válltáska az igazi azt is találsz a SPARCO Fashion kollekcióban, de természetesen létezik hátizsák és sporttáska is, amit akár utazásaid során is nyugodtan magaddal vihetsz. Személyes kedvencem a SPARCO R8 hátizsák, amit a hátamon kívül viselhetek akár a vállamon, akár a kezemben is. Igazi világjáróknak tervezték, akiknek fontos hogy a holmijuk mindig biztonságban legyen. Mérete lehetővé teszi hogy a fapados repülőgépekre kézipoggyászként felvihessük.

s_r8.jpg

s_tas.jpg

s_tas_s6.jpg

s_s6_2.jpg

 SPARCO órák:

 A SPARCO órák. Igen, ez számomra egy fontos eszköz, mivel állandó időzavarban vagyok. Folyamatosan a kezemen van egy óra, ami ugyan nem előzi meg a késéseimet, de legalább tisztában vagyok azzal hogy mennyi az idő. A SPARCO órákat a legnagyobb versenyzőkkel együtt tervezték és sok esetben a nevüket is adták az órák típusához. pl. SPARCO Eddie karóra (Eddie Irwine), ami öt féle színben rendelhető, vagy a SPARCO Fernando óra (Fernando Alonso) ami szintén több színben elérhető. Minőségük és szerkezetük eléri a csúcskategóriás órákét.

s_coll.jpg

 SPARCO napszemüveg:

 A SPARCO Fashion által gyártott napszemüvegek nem tartoznak a legnagyobb márkák közé, szerintem méltatlanul. A legtöbb ember autóvezetés közben viseli a szemüvegeket és hát ki is ért, kinek van a legnagyobb tapasztalata a vezetésben? Egyszerűen lenyűgöző a lencséjük, eddigi tapasztalatom szerint soha nem tükröződnek. Legalább UV2-s fényszűréssel rendelkeznek, így a szemünk világa is maximális biztonságban van.

s_nap.jpg

  

  

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popperp.blog.hu/api/trackback/id/tr2115125626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása